A koncertek:

2020. október 17. szombat, Granárium Zebra Club (Szarvas, Kossuth u. 2), VI. Whehehe Fesztivál - HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Timur Lenk

2020. november 7. szombat, Hunnia Bisztró (Bp. Bank u. 5.) Timur Lenk [HU] , The BASE [A]: November hét! A víruslófasz miatt elmaradt április 4 pótlása.

2020. november 21. szombat, Városi Rock Klub (Szeged, Stefánia sétány 6.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Megint Szeged!

2020. december 12. szombat, Narancs Rock Café (Békéscsaba, Szent István tér 3.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Diszkótor!


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

   A TLRC szociológiai kutatásai kevésbé kiterjedtek, mint az alkohológiaiak. Mivel a kutatás tárgya amúgy is eléggé nagy téma, a TLRC azokra a jelenségekre próbál koncentrálni, amelyek döntően befolyásolják az emberek viselkedését. Persze a TLRC tanulmányai nem minden esetben kínálnak kész következtetéseket, főleg, ha a tényeknek többféle olvasata is lehetséges. Például ha az írásból nem derül ki tisztán, hogy igazándiból ki/mi is a síkhülye: a tanulmány valamelyik/bármelyik szereplője, a leírt eset maga, vagy a szerző, netán az emberek úgy általában. Ezekben az esetekben a következtetések levonását az olvasóra bízzuk.

A Leander-féle hangoslevél és a 2004 márciusi eredeti, írott változat, amiből készült.

Gacs László és a kamara - esettanulmány
Tanulmány a káros szenvedélyekről és hatásukról
Az Iglesias-család
Üzenet egy MATÁV-üzenetrögzítőn
Üzenetváltás Kutas Krisztinával az est.hu-tól.
A Fun Dance Klub
Újmagyar
Így kell rajongani értünk
Kívánságműsor