A koncertek:

2024. július 20., Kertem
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

Hírlevél 

  Itten most fel lehet iratkozni a Timur Lenk új szolgáltatására, a Hírlevélre. Aki feliratkozik, az emilben értesítést kap a weblap frissítéseiről, meg az együttes koncertjeiről. Az utóbbiakról ráadásul előre! Az előbbiekről mondjuk csak utólag. Persze mi értelme is volna az előbbiekről előre, mikor a hivatkozott esemény úgyis csak utólag nyeri el értelmét. Az utóbbiak esetében nyilván más a helyzet, ezekről előre jó tudni, nehogy utólag legyen sajnálkozás.
   Természetesen bármikor töröltetheted magad a listáról, ez esetben nem kapsz tovább emileket a fentiekről. Ha még azelőtt törölteted magad, mielőtt feliratkoztál volna, akkor tiszteletben tartjuk a paranoiádat és továbbra sem kapsz tőlünk emileket. Persze ha miután töröltetted magad, feliratkozol, kapni fogsz a hírlevelekből. Ha valami továbbra sem világos a hírlevéllel kapcsolatban, emilezzél, el fogjuk magyarázni.

   Na rögtön egy dolog a negatív tapasztalatok alapján: a lentebbi fehér mezőbe, ahol az "Emilcím, ahova a hírlevél menjen / ne menjen"szöveg áll, felette célszerű tényleg begépelni azt az emilcímet, ahova a hírlevelet kéritek / nem kéritek! Előtte persze hasznos, ha az eredeti szöveget (mármint az "Emilcím, ahova ..." -t) kitörlitek, bár ez annyira nem lényeges.
   Sőt, most már az "Emilcím, ahova ..." stb. szöveg most már magától ki is törlődik, mert a teknika megállíthatatlanul fejlődik! Elvégre 2019 van, vagy mi a láncfűrészeset szörtyölő pinát mondott a kanadai miniszterelnök is.


Jessszz! Végre! Feliratkozom!
Jaj, jaj, jaj! Nehogy küldjetek többet!

Emil az együttesnek

   Mint tudjuk, nem egyszerű egy rövid, frappáns hozzászólást megfogalmazni. Meg begépelni. Meg a "Küldés/Send" gombot megnyomni. Ezért felkínálunk néhány előregyártott fogalmazványt, amelyek segítségével mindezek javarészt megtakaríthatók! Ön csupán megnyomja a véleményét leginkább tükröző feliratú gombot, és az e-mail máris útra kész! Önnek mindössze annyi a feladata, hogy a "Küldés/Send" gombot megnyomja, és ilymódon szinte azonnal, időveszteség és fáradság nélkül tudathatja velünk véleményét!

   Sőt! Hogy tovább fokozzuk az Ön kényelmét, személyre szóló VÁLASZ is tartozik minden egyes elküldött emilhez, amit Ön személyesen kap meg arra a címre, ahonnan feladta az emilt!*

   Sőt! Mindezek felett TELJESEN INGYEN biztosítunk Önnek egy ÜRES, KITÖLTETLEN e-mailt arra a valószínűtlen esetre, ha véletlenül volna saját véleménye! Gondolja meg, kapott-e ennél kedvezőbb ajánlatot az elmúlt fél évben?!

Nagggyon sirály!
Gratulálok!

Ööö... Hát...
Nem kellett volna.
   
Nagggyon segg!
Gratulálok!
Jaaajjjj!!
Ez borzasztó!
 
Bunkó faszok!
Nyaljatok lószart!
Egyéb, illetve
saját vélemény
Ha ezekre kianyáz a gép »

* Ez a fícsör nem működik, de jól hangzik, így a marketing kedvéért benne hagytuk a szövegben.