A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

« vissza

ALKOHOLÓGIA 2.

   A Kis Csapat következő tagjait a TSZB (aki nem emlékezne, ez a Túlzott Szeszfogyasztással a Békéért mozgalom) lelkes mozgalmárai fedezték fel. A részletes ismertetést a TSZB oszlopos tagjának, Kalmár Csabinak köszönhetjük, aki nem volt rest és fantomképeket is készített a bűnözőkről.


A Fodrászmester

   Akkor lép a színre mikor a delikvens már részegen hortyog. Éjjel előszeretettel fésüli a sérót punkos stílusra, jobb választékból kócos pamacsot készít, bal választékból pedig szélfútta séródizájnt varázsol. Reggel egészen meglepő look-ot visel az ember a fején.

A Csonttolvaj

   Aki egy váratlan pillanatban szakszerű, villámgyors mozdulatokkal kitépi a gerincet és a roppant ittas páciens magatehetetlen bábként rogyik össze a roggyant padlóra.

A Bicskás Szaki

   Mikor fingva (Pumpás), szédelegve (Körhintás Bácsi), megmérgezve (stb.) felébred, nem ritkán véres kaparások, csúnya véraláfutások, párhuzamos horzsolások nyomait veszi észre magán az embör fia. Ez nem azért van, mert kikezdett valami nővel, ki karmolászva menekült előle. Nem. Nem is azért vannak ezen külsérelmi nyomok, mert főhősünk pusztán emberkedésből éjjel kettőkor sziklát mászott. Nem azért, mert módfelett pityókásan fejjel előrefelé bezuhant valami vadul burjánzó bokorba (hányás vagy pisa előtt, helyett, netán után?). Nem. Egyértelmű, csakis a Bicskással futhatott össze, az kaszabolta össze.

A Viagra-manó

   Lebukott ez az átok kis törpe is, ki észrevétlen csempészi a férfiembörök poharába a tablettáit, állítólag sűrűn dolgozik a Sminkmester oltalmazó árnyékában.

Az Agyszippantó

   Az Agyszippantó hajnaltájt, főleg a maratoni ivósbulik végén kerül a magabiztosan poharazó embör mögé, harsány, démoni kacajokat hallatva gumicsövet tapaszt a páciens fejbúbjára, majd szakszerűen felszippantja annak maradék eszét is. A kárvallott eztán már csak bamba, vizenyős tekintettel bámul maga elé, a barátai beszélgetése zagyva, zavaros háttérmorajnak tűnik. Debil pofával, tompa (kiszippantott!) aggyal, magába roskadva ül, majd mikor már-már nyitná a száját, hogy valami elmés cuccal rukkoljon elő (ki megy sörért, mennyünk haza, kiezanő), hát, igen, ez a pillanat, mikor a félhomályból felbukkan az Agyszippantó kollegája, a hírhedt

Mássalhangzótolvaj

   Egyes elméletek szerint pszichopata nyelvtanárként kezdte, majd egy ködös tragédia miatt (vót benne gázbojler meg tészta) megzakkant s azóta csak mássalhangzókat gyűjt.
   Ennek megfelelően a lestrapált tag száján pusztán kínos "ööööö, aaaaaaaa.... ööööö! u-u..." türemkedik kifelé barátai s épp -miatta- távozó hölgyismerősei őszinte megrökönyödésére. Komoly szaktekintélyek szerint a lengyeleknél meg éppen a Magánhangzórabló működik eredményesen, így a krakkói részegek inkább "Prwz zmkss wrclv"-val próbálkoznak.

A Gépszíjszerelő Szaki

   Melós kezeslábasában és svájcisapkájában odasomfordál a gyanútlan emberekhez, akik leültek 1 sört meginni, áratlan arccal megkéri őket, hogy fogják már meg egy pillanatra a nála levő gépszíjat, amíg ő meghúz egy csavart. Na ekkor ördögi kacajjal beindítja a masinát, a gépszíj pedig elkapja a gyanútlan áldozatot.

A Telefonbetyár (régebben Telefonszám-beíró Pasi)

   Nem szorul különösebb magyarázatra. A Tüzesvasas Muki jó haverja, az italozó férfiak telefonjába irkál bele hajnaltájt mindenféle nők, masszázsszalonok telefonszámát, csúf magyarázkodásra kényszerítve így őket másnap hitetlenkedő párjuk előtt.

« vissza