A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

« vissza

   Még az aktív szegedi években sikerült meghódítani vagy megsérteni a közönség döntő részét. A folyamatos tagcserék is számos meglepetést okoztak.

   "Regyó, de megváltoztál...! Mi?! Hogy már a neved sem ez...?!" (Junger "Sógor" Endre: Profán történelem)

   Az együttes első koncertjét a Tóth kocsmában adta. A hatása egy hurrikánéhoz volt hasonló. (Vö. Junger "Sógor" Endre: Profán történelem-Nagy természeti katasztrófák) Nem is mondanánk erről többet.

   Néhány év alatt a Timur Lenk sztárzenekarrá fejlődött, rengeteg rajongója, rengeteg utálója és rengeteg irigye is lett világszerte. Az utóbbiak közül a legbosszantóbbak azok, akik a Timur Lenk hírnevét kihasználva próbálnak ismertségre törekedni. Jellemző, hogy valami ismeretlen takonypóc a nevünkben a következő egész oldalas hirdetést helyezte el a Focus magazinban:

   Természetesen azonnal bepereltük, de bejelentett állandó lakhelyéről persze régen elköltözött, a rendőrség már átkutatta az összes aluljárót és hontalanszállást, egyelőre eredménytelenül.

   A Timur Lenk komoly politikaformáló tényezővé lépett elő, ezért számos király, elnök, miegymás gyenge kísérleteket tesz, hogy olcsó haverkodással ismerősünknek tüntesse fel magát.

billy.jpg (5075 bytes) Jól hallom, Timur Lenk?! Hozzátok a szakszofonomat!!

   "Nem sok zenekar dicsekedhet azzal, hogy a Lewinsky-ügyben súlyosbító körülményként vették figyelembe a létezését." (Junger "Sógor" Endre: Profán történelem)

   Diana hercegnő halála után a világ kulturális életében komoly törés következett be. Vajon képes lesz-e a Timur Lenk betölteni a keletkezett űrt?

bizotts.jpg (12621 bytes) -Fiúk! Eljátszanátok azt még egyszer, hogy "Gecis a pinám, nyald ki"?

   És végül innen, a csúcsról üzenjük az egész ortopéd magyar könnyűzenei életnek: adjátok fel, menjetek haza, Dobó Katának és Gryllus Dorkának, hogy addig úgysem lesz orgazmusuk, míg velünk nem próbálkoznak. A következő kép pedig hiteles másolata a National Geographic 2002. márciusi címlapjának, amelyet a nemzetközi karvalytőke utasítására a megjelenés előtti utolsó pillanatban megváltoztattak. Bekaphatjátok.

« vissza