A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
« vissza

2012. 12. 17.
Timuriánus Híveink!

Ím eljött az ideje, hogy tanúbizonyságot tegyetek hitetek mellett és büszke, magabiztos mosollyal várjátok velünk a közelgő világvégét december 21-ikén, azaz most pénteken! Erre az univerzumban a legalkalmasabb hely a Trafik Klub (Bp. VIII. Mikszáth tér 2, a Zappa alatt), amely alatt köztudottan a legerősebb földcsakra húzódik.

A megsemmisülés közösségi élménnyé fokozásában segítségetekre lesz az Abszolut Hallás Blues Band 21:30-tól, majd a Timur Lenkkel zuhanhattok pogózva a nirvánába 23:0-tól! A túlvilágra szóló egyirányú jegy ára 600 HUF.

Mottónk pedig egy nemrég fellelt maja sztelé dekódolt felirata:

Pimpós kóbászt evett vala
Majafalván egy fő-maja.
Félretette szokott báját,
S telefosta kisgatyáját!

Míg mosta a fostos gatyát,
Megátkozta utókorát.
Száraggyon el minden pina,
Mikor eljön 2012.12.21-ika!

Túlélni csak annak lehet,
Ki iszik aznap sert eleget!
S ki timurra is pogóz este,
Maják fosa el ne lepje!

2012. 10. 17.
   Emlékeztető!

   Pernahajderek, himpellérek, huncutok!!!

   A világvége előtti utolsó esélyetek az egyetlen hiteles és hatásos timuriánus bűnbánatra most pénteken van!!!!

   Október 19. péntek, Trafik Klub (Bp. VIII. Mikszáth tér 2. a Zappa alatt)

   21:00
   - Magic Cats
   - Meglepetés (nekünk is)
   - Timur Lenk

   Belépő: haccáz

2012. 10. 10.
   Felejink a Zűrben, Tik Bűnösök!

   Itt az idő, hogy megbánjátok eddigi alávaló és perverz bűneiteket az OKTÓBER 19-ÉN PÉNTEKEN A TRAFFIK KLUBBAN (Zappa alatt a Mikszáth téren) rendezendő Timur-tiszteleten! Közös bűnmegvallás, vezeklés, majd feloldozás. Ezt követően újabb, sőt vadonatúj bűnök elkövetése a helyszínen.

   Ministrál a Magic Cats Trió.

   Kezdés: 21:00
   Egyházadó: 600 HUF

   Eme bűnbánatot javasoljuk minden igaz fanatikusunknak, mert az ezután következő timuriánus mise már csak dec. 21-ike lesz, amelyről köztudott, hogy aznap van A VILÁG VÉGE.

2012. 09. 27.
   Kedves Fanatikusaink!

   Imhol emlékeztetünk benneteket, hogy szombaton eszetlen zenei katarzisban lesz részetek a Szabadaz Á-ban!!! (Bp. VII, Nagydiófa u. 7, a Blahától egy sercintésre)

   Fél 10-től kezdünk, vendégzenekar nincs úgyhogy monstre timurbulira számíthattok! Olyannyira, hogy a koncert előtti és utáni konzervzene is a zenekar tagjainak összeállításában fog szólni, vagyis a saját dj-nk is mi leszünk!

   Azért szólunk, mert tuti hogy már elfelejtettétek, fene a feledékeny fejeteket!!!!

2012. 09. 10.
   Kedves Fanatikusaink!

Most csak a mottó van:

Itt van az ősz, itt van újra,
Felrecseg a timur húrja!
Szeptemberben hurrá, hurrá,
Huszonkilenc, szabadazá!

(aki kretén irodalomból, annak Timur Lenk koncert, szept. 29. szombat, Szabadazá, Bp. VII. Nagydiófa u. 7.)

2012. 08. 12.
   Kedves Fanjaink!

   A fesztiválszezon még nem ért véget!!! Aki lemaradt a pénteki patyom-kinn projektről, vagy aki ott volt és úgy érzi nem volt elég, az jöjjön velünk egy kedélyes kempingezésre Gyöngyösre a Feketezaj Fesztiválra aug. 17-én, pénteken!
   Mi a nyitónap éjszakáján zárjuk a bulit éjféltől kifulladásig, előttünk pedig suhanckori kedvencünk, a Kretens uralja a sztédzset!

   A rendezvény kellemes, családias hangulatú helyen lesz, kifejezetten alkalmas a sátorozásra! Gyertek, mert ezúttal olyan zajt csinálunk, amilyet még soha! :)

És a mottó:
Fekete zaj, fekete péntek, jó!
Mátra felett szálldos az ének, szó!
Timur is ott lesz, repül az éj hej, hó!
Egész éjjel valagon csúszik a ló!!!

2012. 08. 07.

   És akkor most már el szabad árulni: vendégünk a pénteki hajókoncerten a fantasztikus KOZMOSZ ZENEKAR lesz!!!
Íme, kis ízelítő a pattogós muzsikájukból (direkt nem a smittpálos, pedig az is szép darab :)

   És akkor még egyszer: a hajóra nem csak a Szigetről lehet felszállni, a Szent István park magasságában indul a Szent László rendezvényhajónak álcázott Patyom-kinn cirkáló (5 perc séta a Jászairól) este fél 8-kor, aki fel akar szállni itt annak regisztrálni kell vagy a timurlenk@timurlenk.hu -ra, vagy a kozmosz fb-oldalán!!!

2012. 07. 27.

   MINDENKIHEZ!!!
   (Timurista Kiáltvány)

   Úgy érzed, hogy a Sziget zenei kínálatában pont az érdekes magyar bandákat cserélik még több lichtensteini DJ-re?

   Unod, hogy minden fesztiválon ugyanazt az 50 magyar zenekart látod?

   Szerinted egy Sziget jelentőségű rendezvényen egy szál Open Színpad kevés az izgalmas hazai zenei produkciók bemutatására?

   A patyod kivan???!!

   Akkor csatlakozz hozzánk és vegyél részt a titokban, a neten szerveződő Patyom-kinn Projektben!!!

   Hozunk nektek friss, ropogós nagyar punkot, lakodalmas undorgroundot, Hajóval! Neked semmi mást nem kell tenned, csak augusztus 10-én, pénteken este 8-kor gyere a Sziget hajókikötőjéhez és szállj fel a Patyom-Kinn Cirkálóra (kívülről megtévesztő módon Szent László rendezvényhajó). A hajón 3 órán át élvezheted a Timur Lenk zenekar tiltakozó gerillaműsorát a Popsi Nagyszínpadon, valamint titkos és illegális vendégzenekarunk performanszát a Rozé-Házmester színpadon!!!

   A Sziget kikötőjében a fesztiválozóknak ingyenes a felszállás. Ha nem vagy kinn a Szigeten, akkor is van esélyed egy jó hajókoncertre, mert előzetes regisztráció (e-mail: timurlenk_kukac_timurlenk.hu) és némi belépő ellenében max. 30 utast már a Jászai Mari téren felveszünk! A jelentkezésnél az e-mailek beérkezési időpontja számít.

   A hajó este 11-kor fejezi be történelmi küldetését a Sziget kikötőjében, ahol az érvényes karszalaggal leszállók velünk együtt folytathatják a forradalmi ivászatot. A többiek utána a Jászain dokkolhatnak vissza a városba.

   Tettünkkel fel kívánjuk hívni a figyelmet a hazai kis- és középzenekarok mellőzöttségére a külföldi multizenekarokkal szemben, a monetáris katasztrófa közelségére, valamint hogy azok a rohadt megátalkodott varégok ott az Északi-tengeren halomra gyilkolásszák azokat a cuki kis fókakölyköket!

   Ha mindebben egyetértesz velünk, akkor oszd a hírt, lázíts, lájkolj, terjeszd az eszmét, és főleg légy ott időben, mert a hajóra csak korlátozott számú forradalmár fér fel!!!

SZÉLESSÉG! MAGASSÁG! TOROKMÉLYSÉG!

2012. 07. 09.
   Felejink a zúrban!

   A nagy transzcendentális lény adjon nektek végtelen kitartást és irgalmatlanul sok hideg sört az aszálynak eme nyomorúságos napjaiban! Kitartástok és timuriánus megingathatatlanságtok jutalma lészen 3 hamisítatlan fesztiválélmény idén nyáron, kettő lowbudget-egy highbudget, kettő víz mellett/felett-egy a hegyekben!!

1. júni 13 azaz most péntek!!!! zebezumm fesztivál zebegényben 22 óra, lowbudget, dunapart, holdfény, romantika, lófasz, esti fény - kihaggggyhatattttlan élmény kulturális ínyenceknek!!!!

2. újra meghekkeljük a szigetet!!!
aug. 10. péntek, titkos akció "patyom-kinn projekt" néven!!!! részvétel csak korlátozott létszámú rajongótábornak!
Egyelőre csak annyit mondunk: a kellően kalandvágyó fanokkal találkozunk 10-én este nyolckor a sziget hivatalos kikötőjében...
Ja és highbudget, mert be köll jutnod a szigetre és ehhöz meg kell venned a jegyet, persze ezért láthatsz még egyéb érdektelen, amatőr bandákat a különböző színpadokon, de egy jó timurlenkért a hülyének is megéri!!! :))

3. "hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe"
Sátorozós jó kis underground fesztivál a mátrában, aug. 17. péntek este 23:00, szabadazá-színpad

Mottó:

Dunaparton, Zebegénybe'
Zebezummon jó a pálesz.
Ha megiszod a féllitert,
Nem tudod hogy fejed h'á lesz.

Egyliternél újra tisztul
Tudatod, a drága
Másfél liternél vár téged
Direkt a nirvána!

Hogyha eljössz Timurlenkre,
Kétliterig meg se ájjá,
Fűzfák alatt önfeledten
Mulass, táncolj, ordibájjá!

 

2012. 06. 08.
   Nem az van, hogy nem történt semmi, de nem beszélhetünk arról, hogy volt közben egy titkos koncert, ami ugye valójában nem volt, merthogy nem volt nem titkos. De mindegy, az együttes életében ez a szünetnek látszó időszak valójában a feltöltődésről szólt. Meg a kiürülésről. Felváltva.

   Sajnos az egyház ügyében későn kezdtünk el lépni, úgyhogy ez már csak szép emlék marad, de újrakezdjük civil szervezetként, egyelőre annak a vizsgálatánál tartunk, hogy "Timuriánus Egyház" néven lehet-e civil szervezetet létrehozni, vagy valami obskúrus szabály ezt nem teszi lehetővé. Ez utóbbi esetre a "Timuriánus Kettőnekafelelakóépület" névvel készülünk, hátha ez már átcsúszik. Persze lehet, hogy a még furmányosabb "Timuriánus Abszolútérték Mínusz Gyökkettő Négyzet Mínusz Egy Plusz A Fogócskában Az A Hely, Ahol Nem Ér" Civil Szervezet leszünk, de ez a végső mentsvár.
   Minden tagnak köszönjük a részvételt, éljetek tovább timuriánushoz méltóan, ugye feltöltődés, kiürülés. Természetesen megengedő egyházként nem írnánk elő, melyik tevékenységet melyik testnyíláson keresztül kell véghezvinni, ez legyen mindenkinek a saját döntése vagy szerencséje vagy balszerencséje. Mindenesetre próbáljátok meg élvezni.

2012. 04. 29.
   Metálbéke, Rokkbaráccság!

    A szegedi rocktörténet két óriása, a Timur Lenk és a Tirke Honolulu ezúttal Budapesten ad találkozót egymásnak. A szívélyes légkörű összejövetelre MÁJUS 4-én PÉNTEKen a TRAFIK KLUBban (Bp. VIII. Mikszáth tér 2) kerül sor.
   Mindkét delegáció szóvivői egybehangzóan kifejezték, hogy a maguk részéről tetemes mennyiségű SÖRRE, PINÁRA ÉS ROCKANDROLLRA számítanak. Meggyőződésük szerint a sikeres találkozó eredménye képpen a rendezvény végére a résztvevő közönség tagjai kivétel nélkül mindannyian parafenoménné változnak.
Enter.

2012. 03. 26.
   Kedves Timur-Hívők!

   Újfent itt az alkalom, hogy a hétköznapok iszapos gletyója által ocsmondán betrutymózott lelkeiketeket felemeljétek a Magasságos És Transzcendens Lényhez, valamint hogy megfelelő mennyiségű alkohollal kipárnázva meglágyult butyurdákos agytekervényeiteket befogadjátok a Nagy Timur Szent, Satuként Lefogott Á-Moll, Valamint Az Általa Ismert És Használt Másik Kettő Akkord Zenei Kinyilatkoztatásait!

    Hely: Gozsdu Manó Klub (Gozsdu Udvar) Idő: március 30, péntek este 21:30 Belépő: 600 HUF Normális zene utánunk, lemezről: PorcaMiseria

Emeljétek fel lelkeiteket a Nagy Timurhóóóóz!!!!
Kinek nagy az ő malasztjaaaa!!!
És az ő csajához, Száncsánbarbihóóóóz!!!
Kinek pediglen a kurvaannyaaaaa!!!
Felemeltűűűűk! Mindörökéééé, enteeeer!!!

2012. 02. 20.
    Tesvérek!

   A bajusz hónapja kötelez: február 24-én, pénteken a Timur Lenk történetének első funky(s) próbálkozásait láthatjátok. Az Apaszentegyház letisztult gondolatokkal ugrik neki a megfáradt, negyvenöt éves műfaj megújításának, és reméli, hogy az Egyház megírt sorsa, miszerint kevés gyakorlással kell nagyot alkotni, újra maradéktalanul beteljesül, és jól is esik majd.
    Hogy mindez ne üres fecsegésnek tűnjék, a zenekar versenyt hirdet, SZÖKŐNAPI BAJUSZ-SZÉPSÉGVERSENYT!

   Tekintettel az idő rövidségére négy kategóriában fogadunk el nevezéseket:
   1. Hagyományos bajusz – saját növesztésű arcszőrzet. A zenekar számára az alábbi videó szolgál mintául: http://www.youtube.com/watch?v=QnbdXWvmysg Természetesen Csuda Pista, Hosszú Hajú Gitáros Tesó és Kötelező Nigger Basszusgitáros Braza arcszőrzetét érdemes szemügyre venni, mi is ilyenekben feszítünk majd.
   2. Ragasztott bajusz
   3. Rajzolt bajusz, és végül
   4. Saját, ragasztott, vagy rajzolt pinaszőr, arra az esetre, ha a koncert hölgyvendégei túl szabadosnak találnák az arcszőrzetet, mégsem szeretnék kihagyni az esztétikai megmérettetést.

   A zsűri (a zenekar) kategóriánként oszt díjat, a díjakról, és a nevezés részleteiről többet a helyszínen!

   A helyszín pedig a Blahánál található Alcatraz nevű patinás szórakozóhely (Bp.VII. Nyár u. 1.), Előttünk a fantasztikus nőtagokkal valamint elképesztő hímtagokkal fellépő, szintén nagyon funky CAINSEE'S: http://www.youtube.com/watch?v=YjbbcrgYelg&feature=youtube_gdata_player

Kezdés: 21:00. Belépő: 22 óráig 500 HUF, utána 1000 HUF

Utánunk DJ Taxibanutazóbaltásgyilkos gondoskodik a felhőtlen hangulatról.

Mottónk pedig ezúttal komoly költemény:)

Péntek Esti Elégia

RTL-es Való Szarba'
Jancsi éppen Julcsit bassza...
Jancsit, Julcsit hagyd a faszba!
Gyere el az Alcatrazba!!!!!!!!

2012. 02. 15.
   Aki még nem látta: http://www.rtlklub.hu/musorok/ fokusz/videok/158149

   A korukat megelőző művészek örök igazsága rejlik a viccben, amikor a '920-as években két unott orosz emigráns művész unottan beszélget egy párizsi kávézóban:
- Mondd, Vologya, ne szarjak bele a zongorába?
- Á, hagyd, Szerjózsa, úgysem értenék...

   A február 24.-i Alcatrazos koncertnek meg itt a plakátja:

   

2012. 02. 02.
   Kedves Timuriánus Testvéreink, kedves Minden Ismerősünk és kedves Ismeretlen Szimpatizánsok!

   A Timur Lenk zenekarral épp abban mesterkedünk, hogy idén nyáron végre megmutassuk tanainkat és halhatatlan művészetünket szélesebb körben is, néhány fesztiválon! Megy a lobbitevékenység 1000-rel, és hozzáértő emberek azt tanácsolták, hogy sürgősen maximalizáljuk a fészbukkos lájkolóink számát. Ugyanis ez -bár szerintünk lószaft se jelent- a döntnököknek állítólag fontos mutató.
   Úgyhogy nosza, nyomjatok egy cuppanós tecciket a zenekar fb-oldalának és hamar nyomjátok szét összes, elmebelileg kellően rugalmas ismerőseiteknek is ezt a felszólítást!

   Cél az 1000 lájk!!!!! Spameket, körleveleket nem küldünk, mert ezeket mi is utáljuk meg rohadt lusták is vagyunk! Addig is a Metálsas szarnyaljon Veletek!

   És a te lelkeddel, Enter.

2012. 01. 30.
Fisher egymondatos recenziója a 27. pénteki szabadazás koncertről:

"Ha vesszük azt a köztudomású tényt, hogy a Timurlenk rejtett művészi mondanivalója a zenei elbaszások, hamis hangok, ütembeli szétesések és fatális mellényúlások összetett és finoman kódolt hálózatából bontakozik ki a műértő fül számára, akkor most pénteken geci sok mondanivalónk volt..."

: DDDD

2012. 01. 24.
   Laudetur TIMUR LENK!

   Ne feledjétek hitünk szent titkát, timuriánus gyónás és szentáldozás PÉNTEK ESTE 21 ÓRÁTÓL A SZABADAZÁ-BAN!!! (VII. Nagydiófa u. 8, Grandió-pince) Sör-pina-rakkendroll áldozat bemutatása.
   Ministrál a DEP'ART ZENEKAR (Kiszeljov Andrej, Pénzes Olivér, Csányi Viktor, Török Péter, Ef Zámbó István)

   Valamint meglepetés-vendég: MAGNA CUM LAUDE*

* folyékony formában :)

   ESZETLEN MULACCSÁG LESZ, HÖ!

   In eternum, enter.

2012. 01. 10.
   Brékin Nyúúúz!!!!

   Történelmi találkozó!

   Mai szétzilált, atomizált társadalmunkban ritkán fordul elő, hogy civil társadalmi szervezetek szoros kapcsolatra lépjenek egymással. Most azonban úgy tűnik, egy este erejéig ez megvalósul: Január 27-én, pénteken este a szűk körben méltán világhírű Timuriánus Apaszentegyház hivatalos látogatást eszközöl a kicsinységében gigantikus Szabadazá Kulturális Egyesület székhelyén, a Bp. VII. ker. Nagydiófa u. 8. szám alatt a Grandió pincéjében.
   A nagyhatású egyházat történelmi misszióján elkíséri a nem kevésbé flegmán buzgó Dep'art zenekar.

   Az ünnepélyes megnyitó 21 órakor veszi kezdetét, a Dep'art hivatalos köszöntőjével.

    A résztvevőknek biztonsági okokból kötelező belépni a Szabadazá Kulturális Egyesületbe. A tagdíj 500 HUF.
   Ezen felül fizetendő további 500 HUF, melyből 400 HUF a pultnál lefogyasztható. Gyengébb matekosok kedvéért így a beugró végső soron 600 HUF, mellyel a kuttúrát támossátok a rossebb egye meg a spúr pofátokat! :) Inni meg, ugye, azt meg köll.

   Mottó helyett lásd keretes írásunkat:


   A Timuriánus Apaszentegyház 2011-ben került bejegyzésre EE-47 szám alatt a Pest Megyei Bíróságon. Gyors sikerének titka, hogy valójában rengeteg látens tagja van, akik a timuriánus elvek szerint élnek, csak erről még nem tudnak. A 2011 végén meghozott egyházügyi törvényhez a timuriánus vezetők, a Spirituális Tanító és a Lapító Atyák több javaslatot nyújtottak be, de azt még személyesen Semjén Zsoltnál sem sikerült elérniük, hogy betiltsák és üldözzék is őket. Mindezt természetesen azért szerették volna, hogy a betiltás és üldöztetés miatt futótűzszerűen felgyorsuljon hitelveik terjedése.
   Sajnos e nagy vágyuk nem sikerült, de a vallási egyesületté történő lefokozásért is roppant hálásak a timuriánus atyák, különös tekintettel arra, hogy ilymódon megalakulásuk után röviddel már a magyar jogrendszerben hivatalosan is egy szintre kerültek a buddhista, a mormon vagy akár az anglikán egyházzal.

2012. 01. 04.
   Hát úgy fest, egy darabig mégsem leszünk egyház, talán ha kurzusváltás lesz és újra lehetnek kisegyházak. Addig ízlelgessük a "Timuriánus Egyház Vallási Tevékenységgel Foglalkozó Civil Szervezet" elnevezést. Attól a pina még pina marad és a sör is sör. A rakendroll meg, mint azt jól tudjuk, mindentől függetlenül örök.

« vissza