A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
« vissza

2011. 12. 19.
   Hát úgy fest, egy darabig még hivatalosan is egyház maradunk, nem leszünk automatikusan átalakítva holmi tizenkettő egy tucat civil szervezetté, ami mellékesen ilyen vallási izével is foglalkozik. Bár gondolkoztunk azon, hogy fricskaként az új szabályok mentén meg kellene alapítani a Magyarországi Biznisz Egyházat, ami mondjuk a szabad piacban hinne és tulajdonképp egy pimf szakmai partnerközvetítő volna, viszont jó eséllyel összejönne a tízezer tag úgy, hogy aki regisztrál, az tag lesz. Ha egy tré LinkedInnek bejött, miért pont nekünk nem.

2011. 12. 07.
   Ádáff, Békeffég Híveink!

   Örvendezzetek, mert immár elérkezik a szeretet ünnepe, mely minden timuriánusnak fontos, hiszen a jó timuriánus szereti a sört, szereti a pinát (najó, a női hívek esetleg mást) és szereti a rakkenrólt. Mink is szeressük mindezeket, és ezt be is bizonyíccsuk nektek december 17-én szombaton a Gozsdu Manó Klubban (Király u. 13)
   Vendégünk a szeretetben szintén élenjáró Eszterlövészek, a zsolozsma kezdete 20:30.
   A karácsonyi perselybe 600 HUF egyházadó fizetendő (kuss legyen vazze, nem a fizutok 30%-a, mint a hitgyülinél, és még koncertot is kaptok érte! ;)

És a szeretetnapi mottó:
Kiskarácsony, nagykarácsony,
Idefigyuzz kisbarátom!
Timurlenken ott a helyed,
Vagy szétkúrjuk a hülye fejed!!!

2011. 11. 17.
   Timurfanok!

   Reméljük mindannyian megvívtátok harcaitokat aktuális démonaitokkal és naptáraitokban ott figyel már kitörölhetetlenül a pénteki Timur koncert a Trafikban.
   De ha esetleg még nem, akkor tegyétek meg kurvagyorsan, különben a Nagy Timur átka beteljesül és ráküldi a metálsast a májatokra, ti pediglen elkárhoztok és az idők végezetéig zámbójimmy hallgatás közepette állíthattok össze svéd lapraszerelt konyhabútort!!!!

   Engedjétek hozzám a kisdidiket.

   Enter.

2011. 11. 11.
   Drágalátos Timuriánus Híveink!
   Bizony, nélkülözéstek nem volt hiábavaló, mert ím, eljöve néktek kitartó türelmetek jutalma: nov. 18. péntek, Trafik Klub, (volt tilos, majd szabad az á) Bp. Mikszáth tér: Ökomenikus-Timuriánus istentisztelet este f10-től!!!!
   Örvendjetek, mert felhangzik majd a régi, nagyerejű zsoltárok mellett két vadonatúj zsolozsma is!!!!
   Kezdés: 21.30, áhítat kifulladásig!
   A Metálbéke legyen Veletek!
   És a Te lelkeddel.
   Enter.

2011. 10. 05.
   Tisztelt Halász Tamás!

   Az internetes kérdőív vallási kérdése mögötti listát igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azon a hazánkban működő valamennyi egyház, vallási közösség szerepeljen.
   Megértem csalódottságát, magam is értetlenül állok az eset előtt. Utána fogok nézni, hogyan maradhatott ki a listából az Önök bejegyzett egyháza.
   Az internetes felület módosítására sajnos már nincs módunk.
   Arra bíztatnám a híveiket, hogy papír kérdőívet töltsenek ki, ahová bejegyezhető a Timuriánus Egyház is.

Köszönjük az észrevételét.

Üdvözlettel,

Központi Statisztikai Hivatal
Népszámlálási főosztály

==========================================================

   Tisztelt Kovács úr!

   Köszönöm válaszát.
   Értem, akkor marad a papír, bár ez -legalábbis statisztikai szempontból- jelentős hívőszám-csökkenést jelent egyházunknak. De csak ezért már ne kezdjék elölről a népszámlálást.

   Az utánanézés így hát nem sürgős, bár nem fog ártani. Mi ugyanis, akik a toleranciát hirdetjük, ezen nem akadunk fenn, felelőst sem keresnénk. A következő népszámlálásnál viszont problémát jelenthet például, hogy tudomásom szerint megalakulófélben a Jedi Egyház és a Facebook szerinti eddigi mintegy tizenhétezer jediből jó eséllyel lesz pár sötét Jedi, aki egy hasonló hiba esetén szétfénykardozza a Keleti Károly utcát.

Tisztelettel

Spirituális Tanító
Timuriánus Egyház

2011. 10. 04.
" Tisztelt KSH!

   Mélységes csalódottsággal vettem tudomásul, hogy az internetes kérdőíven sem ifjú, ám jogerősen bejegyzett egyházunk, sem az általa képviselt világnézet nem szerepel a 38. kérdésnél ("Mely vallási közösséghez, felekezethez tartozónak érzi magát?") kiválasztható lehetőségek között.
   Egyházunk, a Timuriánus Egyház, melyet 2011. 06. 29-én, EE-47 számmal a Pest Megyei Bíróság nyilvántartásba vett, a timuriánus hitelveket, valamint a timuriánus hitelveket vallókat képviseli.
   Kérem önöket, amennyiben ez lehetséges, vegyék fel egyházunkat is -"Timuriánus Egyház" néven- a 38. pontban választhatók listájára.
   Sok visszajelzést kaptam, hogy ugyan papíron ezt be lehetne írni, ám sok hívünk papírt-tollat elfeledvén már csak az internethez ért, így számukra ez nagy könnyebbség lenne. Ha ez a kiegészítés a már folyamatban levő népszámlálás miatt nem lehetséges, akkor ezt természetesen tudomásul veszem, bár remélem, megértik szomorúságomat.

   Várom válaszukat. Üdvözlettel

Spirituális Tanító
Timuriánus Egyház "

2011. 10. 03.
   Drága Báránkáink, Áldott Birkák, Malaszttal Teljes Csirkék, Dicsőséges Disznók és Egyéb Hívei a Nagy Timurnak!

   Olyan dologgal zaklatunk Benneteket, amellyel igazából nem is kellene, mert olyannyira magától értetődő. És nyilván lelketek is oly elhivatott a Szentséges Timuriánus Apaszentegyház irányában, hogy biztosan eszetekbe sem jutott más vallást megadni a népszámlálás idevágó rovatában, mint a timuriánust! És ha nem, persze az sem baj: mi az a párezer év, amit hitünk szerint egy korty sör nélkül kell majd eltölteni a magukat nem timuriánusnak vallóknak a purgatórium tisztítótüzében ördöglakattal lezárt erényövben, végtelenített nyálpopot hallgatva, 24 órában lapraszerelt svéd bútort összeállítva...

   SZÓVAL VALLJÁTOK MAGATOKAT A NÉPSZÁMLÁLÁSON TIMURIÁNUSNAK!!!

   Szóljatok más derék, jó ízlésű népeknek is, verjünk rá az avétos történelmi egyházakra! Az internetes népszavazós cuccon sajnos nem vagyunk ott és kicsit sem könnyíti meg a lelkünket, hogy a jedis divatvallás sem. Beszélünk az egyháztitkárral, hogy ilyenkor miafasz van, és ha kell, panasszal élünk a kirekesztés ellen.

   És ha jól viselkedtek, akkor jutalmul részesülhettek egy páratlan, végre egészestés szélesvásznú Timur-koncertben november 18-án pénteken a Trafik Klubban (Bp. VIII. Mikszáth tér 2, volt Tilos majd Szabad az Á, Zappa pince, stb)

A Timur Lenk M. G.

2011. 09. 06.
   Kedves Timur Lenk M. G. rajongók!

   A Timur Lenk 2011 Meglepetés Gigaturné újabb két állomása! Kulturált szórakozás! A fáradt dolgozóknak munka utáni művészeti kikapcsolódás! Szemlegeltetés és füllelhallás!

- Szeptember 7. szerda, Budapest, A38 hajó. Előttünk a Malacka és a Tahó, mögöttünk az özönvíz.
- Szeptember 10. szombat, Középfölde, a Super 8 mm Fesztivál keretein belül terjesztjük a művészet. Előttünk a Zsakk Fos (ez egy együttes) utánunk az Arany Ászok (ez egy sör).

   A Timur Lenk 2011 Meglepetés Gigaturné további helyszíneit még mi sem ismerjük, ha ezeket megtudjuk, mi is meg fogunk lepődni. Mindenki készüljön arra, hogy jó idő lesz, sok fürdőruhás csajt szeretnénk látni! Ha meg mégis esik, akkor egyrészt a hajóterasz fedett és szélvédett, másrész meglepetés vizespólós csajok mindazoknak, akik hoznak magukkal szárazpólós csajt és kitartják az esőbe egy kicsit!

   A Timur Lenk M. G.

2011. 08. 11.
   Ezen a nyáron annyira nem csináltunk semmit, hogy többen is úgy éreztük, egy hírlevéllel muszáj elhitetnünk, hogy pedig de, ráadásul sokat. Ennek folyománya, hogy két napon belülez már a második hírlevél, ami azt bizonygatja, hogy igenis nem feledkeztünk meg semmiről, nem feledkeztünk bele semmibe, nem foglalkoztunk semmivel sok mindennel foglalkoztunk.

   Kedves Timur-Fanatikusok, Drága Báránkáink!

   Ím eljöve az üdő, midőn megtérhettek a Nyájhoz, mer' bíz az gaz inkvizíció ítélő széke megroppana béadványaink súlya és meggyőző ereje alatt és kiadá szent hitünk okirati bizonyítványát: a Pest Megyei Bíróság EE-47 számú határozatát a Szent Timuriánus Apaszentegyház megalakulásáról!
   Nem mintha enélkül nem hittünk volna kősziklaként a sör-pina-rakkenról szentháromság megváltó erejében, de azért mégis! A hivatalos irat immár megtekinthető, letölthető a honlapunkon, bekeretezhető, háziszentélyben gyertyagyújtáshoz kihelyezhető !

   A nyár a látszólagos semmittevés/baszakodás/maradékagyelivás helyett valójában buzgó hitélettel és lázas készülődéssel telt, minek eredményeként ezúton jelentjük be frissen bejegyzett egyházunk első 2 össznépi, szabadtéri szinóduszát, melyeket szeptember 7-én Budapesten az A38 hajó teraszán, a nemkevésbé éteri és elhivatott Malacka és a tahó zenekarral együtt és szeptember 10-én Szegeden a Középföldében(!!!) a világhírű Super8 filmes fesztivál keretében önállóan celebrálunk.
   Eme jeles eseményeken és azokon kívül a honlapon rendelve kapható immár az új, Timuriánus Egyház póló is, kétféle színben, az eklézsia kasszáját feltöltendő, ugye.

   A későbbi adófelajánlások és adományok tekintetében pedig várjuk a gonosz inkvizíció idevágó határozatát, ami jelenleg nem túl bíztatóan néz ki, de hát Magyarországon vagyunk, úgyhogy kiskapu tuti lesz, az kurvaisten!
   Minden esetre buzgón imádkozzatok ezért velünk, Drága Híveink!

   Béindítottuk valamidőn gyülekezetünk faszbukk lapját is melyet itten találtok. Posztolhattok, lájkolhattok, rajonghattok, Drága Tezsvéreink a Fent Említett Szentháromságban:

http://www.facebook.com/pages/Timur-Lenk/131503260246867

   A gyengéd lelkű női valamint látensen homoszexuális rajongóinknak már korábban kitettük a "cukiság" kategóriában az alábbi linket, melyet a lilakutyás Muki barátunk küldött be: http://indavideo.hu/video/Woodstocki_busz.  Tessék őtet is linkelni, lájkolni!

   És hogy kényeztetésetek immár az elviselhetetlenségig fokozódjon, a honlapunkon egykoron oly sikeres bestseller-páros, Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara férfitagja (hímtagja, hihi) ezúttal Villiers de Bouzainville néven új, kápráztató írással rukkolt elő, primitív, vegetáló lelkeitek felemelése érdekében, melyet mostantól folytatásban közlünk, "Vörös és fehér" címmel és az általunk adott "Vér és sperma" alcímmel.

   Hát legyen ennyi elég egy szuszra, ha kihevertétek a hullámokban rátok törő gyönyört, nosza rajta olvasni, rendelni, naptárban ikszelni, főnöknek hihető mesét kitalálni, mért nem mentek Másnap dolgozni...

2011. 08. 10.
   Kedves Fanok, Híveink, Mari néni!

   Hosszú szünet után (szabadság, adminisztratív tevékenység, kazánjavítás, parlagfűirtás, miegyéb) után ismét jelentkezik a Timur Lenk M. G.!
   Tudatjuk veletek, hogy hivatalosan is egyházzá váltunk. A Timuriánus Egyház az új egyházi törvényt beelőzve az utolsó pillanatban még vitorlát bont, hogy szárnyait széttárva száguldjon a rakendroll országútján! Aztán majd várhatóan kibasznak velünk és visszaminősülünk vallási tevékenységet végző civil szervezetté, ördögszekerek görögnek majd ismétlődő harmonikaszó mellett és már alig izzó pernyét fog vinni a szél, de a dicsőség, a dicsőség az örökre megmarad!
   Köszönjük mindenkinek, aki aláírásával hozzájárult ehhez.

   Namost. Ettől függetlenül koncert is lesz, mégpedig 2011. szeptember 3.-án (ez egy szerda) az A38 hajó tetőteraszán. Velünk együtt lép fel a Malacka és a Tahó, hogy ki jön előbb, meg mikor kezdődik az egész, azt még nem tudjuk. Addig is éljetek timuriánushoz méltó életet (szesz, pina, rakendroll), hogy üdvözüljetek!

  A Timur Lenk M. G.

2011. 07. 08.
Ejha! Update.

Tisztelt híveink az A-mollban! Non Plus Ultra!

Örömmel jelenthetjük be, hogy mindannyian jól dolgoztunk, szeszfogyasztás, zenélés, valamint kurvázás általi imáink teljesen váratlan gyorsasággal meghallgattatásra találtak. A lényeg:

"A Pest Megyei Bíróság a Timuriánus Egyház elnevezésű egyházat EE-47 szám alatt nyilvántartásba veszi."

Nem fellebbezünk.

2011. 07. 07.
   Most épp nyári szünet van. Időnként legalább elmegyünk a próbaterembe, csak sajnos sosem egyszerre. Volt egy koncertterv július elejére, de az nem jött össze, most van még kettő augusztusra tervbe véve, az sem jött össze még meglátjuk, mi lesz.

    Namost. Közben a háttérben zajlanak az események, ugye volt/van a mi egyházprojektünk, mármint az, hogy ne csak a szánk járjon koncerteken az ökumenizmusról, hanem -jelenleg épp erősen széllel szemben hugyozva- legyünk csakugyan, közjogilag is egyház, hogy pont a sörnek meg a pinának ne legyen önálló, szervezett egyházi keretek közti imádási lehetősége, az milyen már. Az első körös aláírásgyűjtés után összeraktuk a papírokat, beadtuk az egészet, majd -meglepően hamar, két-három hónap is alig telt el- jött egy hiánypótlási felszólítás.
   Akkor tartottunk egy másik közgyűlést (ha valaki nem emlékezne, ez június 3-án volt este 10-kor), majd ismét beadtuk az igény szerint bővített papírokat. Most várunk, mi jön el hamarabb, a mi új egyházunk, vagy az új egyháztörvény. Várhatóan -klasszikusokat idézve- este mise, reggel semmise, de mi nem aggódunk, ti se aggódjatok.

   És hogy egyszer mi is elfüstöltessük a cukiságmérőt: Woodstocki busz a cappella.

2011. 05. 31.
   Drágalátos Fanjaink!

   Először is külön köszönet azoknak, akik eljöttek pénteken Szegeden a Garaboncziásba, bombasztikus buli volt, piszok jól éreztük magunkat! És most meg a Főváros Kellős Közepe következik: JÚNIUS 3. PÉNTEK, Timur Lenk az Erzsébet téri GÖDÖRBEN!!! És akik még lesznek: Volkova Sisters (lemezbemutató) valamint Müller Péter Sziámi és új formációja, végül pedig Dj Viki
   Mink 21.15-től leszünk. Pontosak legyetek, mert mi azok leszünk!!! (kivételesen és csak mert muszáj)

   Ja és ingyenes!

   Ja és a műsorunk után a pultnál mindenkinek a vendége vagyunk!

   Ja és a mottó:
Gyünni köll ma Timurlenkre,
Mer' a Taki azt üzente!
Fosson rostos répalevet,
Faszt üzenget ilyeneket?!!!

2011. 05. 24.
   Jó hír a délalföldi régiónak!!!

   A lelki táplálék hosszú nélkülözése után most olyat kaphattok, hogy fosásig jóllakhatik az a nyomorult, szaros lelketek!

   A SZEGEDI Garaboncziásban MÁJUS 27-ikén, pénteken este eccerre két missziós kommandó küzd a garantált üdvözülésetekért, a SHIT GYÜLEKEZETE és a TIMUR
LENK! Nem vagy-vagy, hanem MINDKETTŐ! Aki egyikbe se tér be, az a Garabonciásba se térjen be! Hanem térdeljen be! Ki térde kell? Kit érdekel! Velünk énekel!

Mottó:
   MEGTÉRNI KÖCCSÖGŐŐŐKKK!!!

2011. 04. 01.
   Fanok!

   Aki bolond, velünk tart! Aki másnapos, az meg spláne.

   Bolond Másnaposok Buli az After Music Club-ban (Bp. VII. Nyár utca 6) április 2, szombat este 10-kor, azaz a bolondok napja másnapján! (Ééééértiteeeek!!!?) Semmi extra, hülyék leszünk, mint szoktunk, másnap pedig másnaposok. És Ti???

Mottó:
Eccer régen, hajdanán
büntyők nőtt a pék faszán
azóta is sirassa
bréfaszát a mihaszna.

Tépte, fúrta, nyúzta, vágta
Sajnos viszont mindhiába
Jött vón inkább Timurlenkre
pöcse most is csinos lenne

2011. 03. 23.
   A dev/nullból előkerült két kép, amit jobb híján ide teszünk be. Egy bolond bamakós csapat a fotók szerint feldíszített kocsival indult útnak. Szóval terjed az ige Afrikában is. Mi csendesen lapítunk, nehogy nagyobb sajtót kapjon a dolog, mert még ránk verik, hogy nem elég, hogy a szerencsétlenek afrikaiak éheznek, de még Timur Lenkkel is bombázzák őket, és ez felháborító, mindennek van határa, valaki tegyen már valamit, hát szegényeknek nincs elég bajuk, éheznek, szomjaznak, nincs hol lakniuk, lepik őket a legyek, écesek lesznek a gnúktól, és még Timur Lenk is a tetejébe, hát külön ENSZ-bizottság fog foglalkozni az üggyel.
   Egyébként pedig naggyon zsír, köszönjük.

   

2011. 02. 10.
   Világ Rockerei Egyesüljetek!

   Kiváló hír az egzotikus élményekre áhítozó Timur-fanatikusoknak!

   Az ökumenikus rákenroll összefogás jegyében két, esetleg elsőre nem összeillőnek látszó formáció találkozójának lehettek szem-, fül-, és vértanúi február 11-én, pénteken a gödöllői Trafó klubban. Budapesti fanoknak jó hír, hogy van éjszakai buszjárat vissza a városba, de hajnali vonat, hév, stb. is. Minden infót megtaláltok a gödöllői Trafó weboldalán.

   Szóval, naccerű zenetörténeti találkozóra számíthattok, a rammsteini hitvilág legjobb hazai megtestesítője, a RückwärtS zenekar, saját számokkal, magyar nyelven kőkemény zúzásban részesíti vese és epeköveiteket, vagy akinek van, annak az agyát is.

   Természetesen mindez azért érdekes, mert mindezt mi, a Timur Lenk vezetjük fel, a RückwärtS kifejezett kérésére. Mi robbanást, lángoló mikrofont nem ígérünk, max. fingbegyújtásra futja, ám számíthattok stílszerű műsorösszeállításra a tőlünk megszokott formában.

   Izgi mi? Na nincs duma, hévre fel, oszt' METÁÁÁÁL!!!

   Kezdés 21.30

2011. 02. 05.
   És most korrigáljuk azt a hibánkat, hogy egy korrekciót elfelejtettünk ide kiírni és csakugyan úgy tűnt, mintha lenne koncertünk olyankor, amikor pedig nem is. Egy kis időutazás ide-oda, gyakorlott Proust-olvasóknak ez nem lehet probléma.

  Ennek 2011. 01. 27.-én kellett volna megjelennie
   Timurossak!

   Ím, allig fordút párat a gyesznó a szaros-huggyos szómába és mán megest ehun vagyunk e!

   A Nagyfalu kellős közepibe, a Gödör nevű zenés-táncos kricsmibe huzzuk a zalávaló talpalávalót szombat este a cséplőgépet megszígyenittő Manöken Proletarz szikár zúzása megett, a Satöbbi alteros, nyócvanasévekes verbunkosa előtt.

   Vendégünk is lessz, Bihari Bazsi, a hippigyilkos idézi meg velünk a szép időket, mikó még Zsámbékon együtt őriztük a tehent.

   Mitet is mongyunk még ehhő, a mulaccság ingyé van, aki nem gyön bassza mög otthun a macskát, vagy pedig a macska bassza meg otthun őtet. No.

   2011.01.29, 20.00 Gödör (Bp. Erzsébet tér) Manöken Proletarz, Timur Lenk, Satöbbi

   Ennek meg még 2011. 01. 11.-  én kellett volna megjelennie
 
 "Ezúton korrigáljuk tévedésünket, Taki Koma valószínűleg már Valentin-napi lázban ég, ezért írta el a hírlevelet.

TEHÁT: a pénteki koncertünk az A38 hajón?természetesen JANUÁR 14-én, azaz MOST PÉNTEKEN lesz!

   Új fejlemény továbbá, hogy immár nem a Roy-Ádám-Trió a fesztivál fő műsorszáma, hanem a Timur Lenk!!!! Mi legalábbis így értelmezzük azt a tényt, hogy a Hajó követelésére nem Roy-ék előtt, hanem utánuk lépünk fel, azaz Timur Lenk 23.45-től KORLÁTLAN IDEIG, azaz KIFULLADÁSIG!!!!!

   Naccímpad! Naccímpad! NACCÍMPAAAAAD!!!!!

2011. 1. 18.
   Programváltozás. Az eredetileg tavaly decemberre tervezett gödrös koncert elköltözött idén február 18.-ra, majd január 29.-ére. A március 10.-i dürer-kertes pedig ismeretlen helyre.

2011. 01. 10.
   Kedves Timur-Fanatikusok!

   Ha még nincs programotok péntek estére, íme itt a tökéletes, ha meg már van, azonnal kitörölni, mert van sokkal jobb:
   Február 14-én pénteken az A38 hajón műélvezhettek egy jót a Timurra 22 órától!

   Előttünk ifjú titánok: Purga, Napfénypresszó, Stereomilk Utánunk öreg profik: Roy és Ádám trióvá bővülve (+megrokkosodva!) A produkciónk után a Timur Lenk zenekar a pultnál mindenkinek a vendége. Belépő helyszínen 1.500,- elővételben potom 1.200,-

Mottó:
Ez a péntek olyan péntek,
Dunán szépen száll az ének!
Timurlenk majd tolja néktek,
Ettől kap a Hajó léket!

« vissza