A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
« vissza

2008. 11. 04.
   És mivel a header tagben a lentemlített okok miatt benne van az ugyancsak lentemlített 110.hu-ra mutató redirect.js, akkor ha a lentemlített 110.hu letérdel -mint például most- , akkor ez az oldal is tetű lassan jön be.
   Mi kérünk elnézést.

2008. 10. 29.
   Taki beleépett valami izébe (minden információt megtudhattok a http://www.110.hu oldalon), ami arról szól, hogy az amúgy senki által nem ismert (ha a tagokon és azok közvetlen hozzátartozóin kívül más is ismeri az együttest, az már nem underground, hanem kommercializálódott szar) zenekarok szopják egymás faszát, ezért van most egy script az oldalban, ami időnként innen átdobja más zenakarok honlapjára a szerencsétlen látogatót. Cserébe az illető zenekarok (ne kérdezzetek, nem tudjuk, nem is akarjuk tudni) honlapján is van ilyen script és ettől jó lesz mindenkinek, aki az undergroundból el akar jutni a kommercializálódott szar szintjére.
   Elnézést kérünk.

2008. 10. 17.
   A megfelelő türelmi idő elteltével hivatalosan is Timur Lenk-repertoár részévé tettük az A csitári... és a Matekmetál című számokat. Ez tulajdonképp azt jelenti, hogy most már fel merjük ide tenni a szövegét, mert nem basszuk el annyira, hogy felismerhetetlen legyen. Illetve ami ugyanaz, hogy ha valaki az internetről tudja a számok szövegét, ne lepődjön meg nagyon koncerten, hogy pedig abszolút nem is úgy van, ahogy ő tudja.

2008. 09. 16.
   Nahát, a mókusmail bekaphatja. Kicsit félresikerült hírlevelünk (a fasz gondolta, hogy egy 80 kB-os mellékletet négyfelé tör a büdös rágcsálója) korrigálmányakánt akkor inkább ide tennénk fel az A38 hajón bekövetkező Vadkelet fesztivál plakátját, amiről mindent megtudtok a Vadkelet fesztiválról, amit eddig esetleg nem. Annyit hangsúlyoznánk, hogy Open Stage, baszki! Az Aranka, szeretlek élőben!

2008. 08. 30.
   Igen, igen, kicsit késésben vagyunk, sajnos főfeladatként (IRL) könyvet kell fordítanunk tibetiről japánra és kicsit elviszi az időnket, mert se tibetiül, se japánul nem tudunk.

2008. 06. 09.
   Miután részben a Sziget idei átszervezése (nincs már Pestiest Színpad), de még nagyobb részben a saját önmenedzselésünk szokásos tökéletlensége folytán sajna úgy néz ki, az idei Sziget hivatalos programjából kiamaradtunk, komoly önvizsgálatot tartottunk, és különféle terveket készítettünk, hova és hogyan tudnánk bekerülni a jövő évi fesztiválra.
   Ezek közös jellemzője, hogy pénzigényesek, és mivel még mindig nem hagyta ránk a vagyonát senki, mentő ötletként felmerült, hogy Dirty a munkáltatóját, a Strabagot megszerzi szponzornak. Hogy milyen módon, azt még nem tudjuk, de kiszámoltuk, hogy legszárnyalóbb terveink is mindösszesen kijönnének 10 centiméter autópálya árából. Úgyhogy ha a jövőben egyszer majd Dunaújváros és Szexárd között autózva egy nagyot döccen a kocsi, akkor tudjátok: sikerült a tervünk!
   Amúgy meg készülünk azért egy nem hivatalos gerillakoncertre csakazértis az idei Szigetre, ennek részletei egyelőre titkosak, de a legelszántabbakat majd időben értesítjük!

2008. 06.05.
   Van hetipina-frissítés, csak nem mindig látszik. Illetve elfelejtjük frissíteni itt a címlapon a hetipinafrissítő-dátumot, pedig belül már ott nedvesít az új pinakészlet. Persze mondhatnánk, hogy havipina, de itt még nem tartunk. Csak majdnem.

2008. 04. 04.
   Kicsit zűrzavarosak a próbáink az utóbbi időben, pláne hogy Dörti úgy döntött, Dél-Magyarországon szeret hajnalban buldózerrel kefírért menni olyan falusi kisboltokba, ahol a kenyér mellett alapfelszerelés a malacpörzsölő. Fisher pedig kijelentette, hogy neki most joga van egyszer nagyon elkésni egy próbáról, mert most már kettő olyanon is volt, amelyiken a zenekar semelyik más tagja nem jelent meg.

« vissza