A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
« vissza

2007. 12. 23.
    Ezek kibasznak velünk. Mivel Mozilla alatt kicsit gáz volt a baloldali menü, rászántuk magunkat, átmaceráltuk, meg minden (azaz a hideg, moccanatlan tél csak látszólag az, a gépházban megy a karbantartás), errebazmeg kijönnek a kettes Firefoxszal, ami már jól kezeli.

2007. 12. 19.
- Bocs, fiúk, köszönöm a türelmet, hogy sokáig vacakoltam vele, hogy ezt a izét így kellene játszani, meg úgy.
- Á. nem probléma. Sőt. Olyan új útra léptünk ezzel...
- ...AMELYEN EGY LÉPÉST SEM SZABAD TOVÁBB MENNI!!

2007. 11. 26.
   TL-póló kapható.
   Van csokibarna ("chocolate", de inkább szarbarna) Fruit of the Loom meg olívazöld ("olive", de inkább libafoszöld) Gildan M-től XXL-ig 2500 Ft-os egységáron, ha emilben lestipistoppolod és mondjuk egy koncerten átveszed. Amennyiben postán kéred, akkor nem kell kivárni a következő koncertet, viszont akkor nevet-postázási címet kérünk és az utánvét plusz postaköltsége is játszik.
Timurlenkkukac timurlenkponthu.

2007. 11. 22.
   Sajnos a Let3 lemondta a december 9.-ei A38-as koncertet, mert másnap nekik Rijekában kell megjelenni egy bírósági tárgyaláson. Hát, ha végignézi az ember a klipjeiket a youtube-on, hihető a kifogás. Viszont ez az ügy magával rántotta a mi koncertünket is, úgyhogy NEM lesz december 9.-én TL-koncert az A38-on.

2007. 08. 09.
   Küzdünk, mert írjuk a véleményeket, de a koncertek meg csak jönnek, csak jönnek. Hát hogyan lesz így világbéke...?

2007. 08. 02.
   Mivel a fórumon a Sziget kapcsán számos alaptalan találgatás és félinformáció jelent meg, nem tudunk tovább ellenállni a nyomásnak és a sajtóközleményt követelő bejegyzésnek, nem tudjuk faarccal mondani tovább a "No comment"-eket.

   Sajtóközlemény

   "Az emberhez méltó társadalomért zajló permanens forradalom alapvető eszköze, a Timur Lenk még egyszer felveszi a kesztyűt, és megmutatja, hogy a ma anyagiasult viszonyai között is rávehető a gödölye, hogy a mérges kígyóval táncoljon, és hogy a trambulinról az üres medencébe ugrani az ókor óta változatlanul fáj. Ködös küldetéstudatunk legutolsó szikráit izzítjuk máglyává annak érdekében, hogy a Sziget Fesztivál idén kettő rövid pillanatra önmagába nézzen, és az ott fellelhető összes virágot maga köré gyűjtve elkövesse a történelem legerotikusabb öngyilkosságát. Ez lesz a zenekar utolsó rokonszenves megnyilvánulása, leszámítva a másnapos hányásokat mások lakásaiban, az idők végezetéig."

2007. 07. 17.
   Nem tévedés, a "2007. július 28. szombat, Szeged, Középfölde. +Tirke Honolulu. Belépő nincs." koncert nem koncert, hanem tévedés.

2007. 06. 17.
   Eléggé azbesztmegbasz lett ez az év eleje. Meg a közepe is. Az kicsit talán még jobban.
   Ja, ha eddig még nem mondtuk volna, van egy klipünk (ez ugyanaz, mint amit régen csináltunk, csak hátha valaki még nem látta). Volt egy másik klipötlet, de az időhiány miatt egyelőre zacskózva.

      >>KLIP<<

2007. 03. 09.
   Nagy terveink vannak, komoly elképzelésekkel rendelkezünk, karrerív felrajzolva a füstölgő Vezúvba mártott lucfenyő elszenesedett végével az égre.
   Ebből kívülről annyi látszik, hogy ismét van hírlevél. Illetve az eddig is volt, csak pár hónapig nem válaszoltunk semmi emilre, feliratkozásra, leiratkozásra, népi köcsögölőfesztiválra meg bármi másra meghívásra, semmire. Ez amiatt volt, hogy újrakonfgurálták nekünk a szervert, a beledrótozott emilátirányítás pedig nesz nélkül kardjába dőlt, csak Fisher csodálkozott, hogy de elcsendesültek a rajongók meg a fasznagyobbító-árusok meg a népipokróc-kézművesszakkörök. De a jót hamar megszokja az ember. Aztán meglett a megfejtés, kitöröltük a spamszűrő ellenére időközben felgyűlt párszáz emilt, a maradékot pedig Taki kezelte.

   Szóval kedves rajongók, pinalucskosító-árusok és népi bizvaszvásár-szervezők, ismét lehet írni, érdemes!

2007. 01. 30.
   Előkerült egy archív fénykép, ami a Timur Lenk valamelyik pilisszentiváni koncertjén készült. Most már tudjuk, hogyan lett híres Morrison.

2007. 01. 27.
      >>KLIP<<
   Ezt csak azért, hogy megint fölül legyen. Egyébként pedig a ritkásabbá váló frissítéseknek egyelőre nem az együttes felbomlása az oka, hanem Fisher, aki állandóan szextúrákon vesz részt, ezért nem ér rá. Bár mi tudjuk, hogy ez tulajdonképpen igaz, csak azért mondja ezt, mármint hogy szextúrákon vesz részt, hogy ne higgye el senki, pedig.

« vissza