A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
« vissza

2003. 12. 11.
    "Takcsi wrote:
    Apróhírnek nem rossz, hogy a napokban voltam egy lakzin, ahol a dj egy ismerősöm volt, kedvességből berakott nekem egy számot, az Alandelon-t SKA-változatban (!) a MacSKAnadrág nevű csapat előadásában! Hát virult a fejem, mert elég zúzós volt a remake, gondoltam, ők is feldolgozták az eredeti 2. Műsor számot, de egyszer csak hallom ám, hogy "kékkedilekkelpirosbamenni..." ami viszont már a mi saját, különbejáratú, szuterén verszakunk! Há vaze!!!
    Aztán végül szépen megnyugodtam, végülis ők feldolgozták, ahogy mi is azt a bizonyos eredetit, legalább nem egyazegyben lenyúlták, mint valami debreceni zenekar pár éve a Száncsánbarbit, meg mint megtudtuk valami Pipacs nevű dunakanyarbeli banda pedig a Dödölét. És hát tunképp mivel jól sikerült a Macskanadrág-féle SKA verzió, ezért mi meg jól visszalopjuk tőlük így! Hehe!"

   Ez a szobi koncert érdekesen indult, úgy volt, hogy lesz, aztán mégse lesz, aztán mégis lesz, aztán mégsenem lesz, aztán mégiscsak lesz, egyelőre itt tartunk, még van pár nap hátra, még bármi történhet.

2003. 11. 10.
    Na most kibúvott a szeg a zsákból, megmutatkozott az igazi arc, ilyesmi. De legalább könnyű lesz a hírlevéllistát kezelni.

2003. 10. 29.
    Szolgálati közlemény. Mindenkitől elnézést kérünk. Ha netán valakinek valaha vírusos hírlevelet küldtünk, megnyugodhat, nem fog tőlünk vírusos hírlevelet kapni. Ugyanis rendszerbővítés volt, aminek eredményeképp a hírlevéllista ...ööö... hát bizony odalett (nem feltenni a tréfás kérdést, hogy hova! Oda, bakker, oda!) . A rendszerbővítés miatt késett a hetipina is, meg a vélemény a pilisvörösvári koncertről, meg az új Kis Csapat-tag, a Sárgabróker.
    Ha valaki netán mégis akar hírlevelet, emilezzen (sajnos a címoldali feliratkozós script nemigen óhajt működni, mert hiányzik alóla az ojjektum) a timurlenk-kukac-timurlenk.hu -ra, akkor küldünk neki.

   Most egyébként az van, hogy a Taki énekelget, a Dörti gitározgat, a Jeti szaxofonozgat, a Sógor meg majd mindjárt basszusgitározgat, készülnek a felvételek. A Fishernek csak szimplán hullik a haja, mert rendszert bővített, Janó pedig írja a protokollt meg a mittudjukmégmit az ISO-hoz, mert hát ugye mi lennénk Magyarország egyetlen ISO-minősítéssel rendelkező zenekara ugyebár.

2003. 09. 29.
    Szolgálati közlemény. Megkérnénk azt a Békés megyei olvasónkat, aki a gépének a "daegqjk" nevet adta és az Outlook Expresszében tárolja a timurlenk_kukac_timurlenk.hu címet, hogy vagy törölje ki a címlistából, vagy tegyen fel egy vírusirtót. Köszönjük.

2003. 09. 23.
    Ezt a gödrös cuccot (ami a koncertajánló után volt) idetesszük, mert jó.

   "Mivel feltették a kérdést, nyilvánosan is megválaszoljuk. Az V. kerületi Erzsébet ( volt Jászai Mari ) téri ...ööö... földalatti kultúrközpontról van szó, ami ugye annakidején Nemzeti Színháznak indult, aztán most mi fogunk ott játszani.

Bocsánat, emilben kaptuk a következőt.
    Szóval nem szőrszálhasogatás, hanem a vidékről Nagy Szent Budapestre költözők tudásának javítása céljából: Az Erzsébet tér és a Jászai Mari tér valaha a török hódoltság táján volt egy földrajzi objektum (észak pesti mocsarak és szemétlerakó, ugyanis a parlament helyén még az 1800-as évek második felében is szemétdomb volt. Ma úgy tűnik, a Parlament eredeti funkciójában szolgál. Ennyit a politikáról) Az Erzsébet tér nevének történelmi változásai 1945 óta : Erzsébet tér, Engels tér, Erzsébet tér.

   Ezennel mindenkitől bocsánatot kérünk, aki a kettes villamos végállomásához akart koncertre menni. Bűnbánatunk jeléül most mondjárt feloszlunk."

2003. 09. 12.
    Kedves hallgatók, kedves nézők, barátaink, üzletfeleink ésatöbbi ésatöbbi. Mindenkit meg szeretnénk nyugtatni (illetve ellenségeinket szeretnénk kétségbeejteni), hogy még élünk, sőt, koncertünk lesz a Gödörben. Ez a hét magán-és munkaügyben szimplán kaotikus volt, ezért nem sikerült semmit sem tennünk ide, mert ugye <itt gyenge és hiteltelen mentegetőzés volt a lustaságot palástolandó, de a szerkesztőség törölte, mert a szerkesztőség szereti a kedves közönséget, nem akarja, hogy a közönség úgy érezze, hogy az együttes tagjai szarnak őrá, mert egyébként nem, bár lehet, hogy úgy látszik, pedig tényleg nem, sőt> .
    Valaki vigyemá vissza az üres üvegeket.

2003. 08. 18.
    Egészen jót próbáltunk, aztán feloszlottunk. De majd 27-dikén összejövünk. Közben volt egy kis kavarodás, hogy Csongrádon este nyolckor kezdenénk, de ezt együtteshelikopter illetve zsebteleport híján megtorpedóztuk. Az eredmény az, hogy kb. háromnegyed kilencre odaérünk, aztán vagy azonnal kezdünk, vagy tízkor attól függően, hogy csúszik-e a program, vagy a következő együttessel cserélünk, de ez csak a helyszínen derül majd ki.

2003. 08. 12.
    Szombaton próbálunk, megbeszéljük a feloszlást vagy csak sörözünk, majd kiderül.

2003. 08. 04.
    Jó sokáig elfelejtettük kiírni annak a nevét, aki megmasterelte a felvételt, mert utolsó tuskók vagyunk. De most eljött az ideje, hogy benyaljunk neki: Köszönjük, kedves Csapó Adrián az AC Stúdióból!

2003. 08. 03.
    Megvolt a Sziget, véleményt lásd fent. Valamikor az éjszaka a Vivaplusz csinált a fellelhető tagokkal zenekari interjút, állítólag jól sikerült, bár az interjúvoltak egyike sem volt képes felidézni akár egy kérdést is/sem. Szóval tényleg jó lehetett, majd leadják, mi majd felvesszük, majd feltesszük ide, aztán majd együtt nevetünk, legfeljebb mi kínunkban.

   Augusztus közepén próbálunk, akkor egyben megpróbáljuk a készülő CD sorsát is megbeszélni, mert beláttuk, hogy elég lassan halad. Több mint egy év alatt két szám, Pilinszky sem dolgozott ilyen lassan, igaz, ő nem volt olyan nagy művész, mint mi, meg főleg nem volt hatan.

   Vannak fotók is a Szigetről. Itt vannak a postafiókban, jövő héten valamikor feltesszük őket.

   Ja! Ha valakinek van fotója a ráckertes-jómunkásemberes koncertről és azt elküldi nekünk, akkor azt neki nagyon szépen megköszönnénk, sőt innánk egyet az egészségére!

2003. 07. 28.
    Két számot összemastereltek nekünk, most van a körbehallgatás, kinek mi problémája van esetleg velük, aztán még kitaláljuk, hogy feltegyük-e ide, ha igen, akkor milyen minőségben, vagy várjunk össze még egy-két számot vagy miafasz. A szigetes koncerten jó eséllyel mind össze találkozunk, akkor majd megbeszéljük ezt jól.
    Illetve az előbb megbeszéltük, feltesszük ide (lásd fentebb), jójaz, a későbbi finomítások már nem lesznek olyan jelentősek.

2003. 07. 22.
    Mozdulás van, pár nap hajnalig tartó tökölés után leadtuk a két számot masterelni. Szegények átvették meghallgatás nélkül, mondván, hogy biztos jó lesz. Kíváncsiak vagyunk, de nagyon, péntekre kiderül, mennyire őszültek szegények bele. Annyit még segítőkészen megjegyeztünk, hogy tudjuk, ezzel a nyersanyaggal nem lehet csodákat tenni, de azért elvárnánk.

2003. 07. 14.
   
Bizonyára látszott, hogy érdekességek történtek házunktáján, nem jött be az oldal, más jött be helyette, vagy tök jól bejött, de minek. Ez egy művészien kivitelezett, igényes szervermeghalásnak tudható be, amiből vezérsemmiként (gy. k. főnix) támadt fel a gép, szépen lépésenként, ennek fokozatait követhette végig a türelmetlen, folyamatosan kattintgató polgár.

   Nna. Megvolt az edzőtábor, ami tulajdonképpen -valljuk be- nem sokat ért. Legalábbis zenei-ötletelési szempontból. Egy ványadt, enervált, depressziós társaság gyűlt össze, amely egyetlen értékelhető tevékenysége a nagymennyiségű sör elfogyasztása volt. Megállapítást nyert, hogy a félig elkészült számok jó része túl gyors, ezért újra kell venni elölről, a Nosztalgia pedig egy szar szám, ezért ne játsszuk. Így legalábbis. Mert a Korrupt pedagógus is milyen jó szám lett, miután a szövegét meg a zenéjét átírtuk . Az együttes vasárnap délután valamikor három és négy között feloszlott, de aztán négy és öt között újjáalakult.

   Dörti pedig felgitározott két számot, némi utómunkálat, aztán visszük a stúdióba kevertetni, aztán meglátjuk. Illetve meghalljuk

   Megvolt a temerini koncert is, Fisher nélkül, aki az elutazás előtt lét nappal konstatálta, hogy még februárban lejárt az útlevele. Vélemény majd eccercsak.

2003. 07. 01.
    Elsőként egy változás: a Szigeten nem este nyolckor, hanem este hétkor kezdünk, azaz egy órával hamarabb. Az elvi menetrend szerint legalábbis.

   Most hétvégén edzőtábort tartunk, jó lesz. Ismét összeismerkedünk egymással meg a hangszerekkel, még az is lehet, hogy újraosztunk mindent.

   Kitaláltuk azt is, mi lesz a koncepció a Szigetre. Nem túl eredeti, de nem volt jobb ötletünk, most a kidolgozás lesz, meg az ötletelés, persze lehet, hogy fölöslegesen, tavaly sem jött le a színpadról az alapkoncepció, mert Taki rendre elfelejtette, de talán majd most.

   Megjelentünk a szanalmas.hu -n is (2003. jún. 27., péntek, 08.10.01 CEST) köszönjük, hogy a "jóság" rovatban. Itt kaptuk meg azt a műfaji besorolást is, ami méltó módon zárkózhat fel a lakodalmas punk mellé: kispolgári rockandroll. Jessz!

2003. 06. 17.
    Most már hivatalos: a Ráckertben július 17-dikén leszünk, ha közben be nem zárják vagy nem változik a program tudtunkon belül vagy kívül.

2003. 06. 13.
    A ráckertes koncerttel (meg még sok mindennel) még vannak problémák, ugyanis mindenki kijelentette, hogy tulajdonképpen nem fog menni sehová, egész nyáron ráér. A hosszas, macerás pontosítás során viszont kiderült, hogy egy-egy alkalom azért csak van, amikor éppen teljesen nem jó, viszont ezeket az alkalmakat testvériesen beosztottuk úgy, hogy nincs átfedés. Vagyunk hatan, ez ugye rögtön hat hétvége, másfél hónap. Magyarul igen kevés értelmeset fogunk csinálni a nyár folyamán, ez már biztosan látszik. Ezek egyike az edzőtábor, aminek nagy nehezen lefixáltuk az időpontját, bár Janó csak félig tud eljönni, mert pont az a hétvége neki nem jó.

   Viszont kiderült a szigetes koncert időpontja, lásd fent. A ráckertes koncert időpontja pedig úgy fest, július 17. csütörtök lesz, már ha, ezért ez még nem hivatalos. Lesz még egy koncert Csongrádon, a Körös-torki kempingben, de egyelőre ez is félfolyós, mert lehet, hogy nem lesz, illetve lesz, de nem akkor, amikorra eredetileg tervezve lett. Ez most nagyon informatív volt.

   Szolgálati közlemény. Röbe! Megkaptuk a Zsebest, tetűk vagyunk, majd egyszer. Üss.

2003. 05. 21.
    Mert a mi kedves közönségünk szomjazza az információt, adunk egy kis tájékoztatást, mi is van az együttessel. Páran megvádoltak bennünket, hogy egy nagy lófasz, amit mi csinálunk az utóbbi időben. Ezt az aljas rágalmat tagadjuk, semmi ok nincs ilyen trágár szavak használatára, mivel lófaszt sem csináltunk az utóbbi időben.
    Dörtibe beleköltöztek a kampósbakterek (Campylobacter), most azokat heveri ki, illetve napi egy órát gyakorol, hogy amikor odamegy a stúdióba, ripsz-ropsz feljátszhasson mindent, aztán ő piszkálhasson bennünket, hogy még mindig nem vagyunk meg mindennel.

   És köszönjük a versenytrabantos képet, ami most a TLRC - oldalon virít.

2003. 05. 07.
    Kikerültünk az Index főoldalára, a Hálószemparádéba. Ne nézzetek már így ránk, nem mi intéztük! Mindenesetre örülünk neki nagyon, még ha nem is értjük, hogy hogyan is. Illetve a fenét! Értjük! Sőt, elvtársak! Állandó helyet követelünk ottan, hogy az internacionális népnemzeti kultúra ezen gyöngyszeme azonnal hozzáférhető legyen mindenki számára! Meg ilyesmi.
    Taki rögtön ki is adta az ukázt, tegyük fel a koncertjeinket, hadd jöjjön el mindenki rájuk, meg lássa csak meg mindenki, milyen felkapott és keresett zenekar vagyunk, meg mindenkinek, aki meg akar velünk személyesen ismerkedni, adjunk lehetőséget erre. Hát tessék. Össze is vakartuk az összes meghívásunkat, lásd kicsit fentebb. Ugyan a Ráckertes bizonytalan, meg a múltkor nagyon beszopattak benünket, de utána bocsánatot kértek. A Szigettel kapcsolatban meg semmi információnk nincs, de azért kitesszük, hogy leszünk, mert okos és dörzsölt üzletemberek vagyunk. Legfeljebb mégse leszünk, de akkor az információt letöröljük a honlapról és rezzenéstelen arccal tagadunk.

2003. 04. 30.
    Aki úgy véli, hogy az április folyamán tulajdonképpen elég kevés érdemleges dolgot tettünk az együttes szekerének előretolása ügyében, annak a vélekedését most itt meg is cáfolnánk. Ugyanis érdemlegesen szinte semmit nem tettünk az együttes szekerének előretolása ügyében. Jó, volt az a két koncert, de pl. ha a felvételt vesszük, akkor máris nullának tekinthető az aktivitásunk.

   Ezen a tespedésen máris javítunk azzal, hogy most a hosszú hétvége alatt mindenki elmegy mindenfelé, lehetőleg mindenki olyan helyre, hogy attól a többiek által meglátogatott hely minél messzebb legyen. Reméljük, ezzel nagyban elő fogjuk segíteni a kooperációt.

2003. 04. 16.
    "A betevő hetipinánkat add meg nekünk ma, hogy ne legyünk kárhozottak, ámen". És a könyörgés meghallgattatik. Nesztek.

   A CD-készítésben kis fennakadás van, holmi államvizsgára, instant gyerekszületésre, ilyen gyenge dolgokra hivatkoznak az emberek. Nahát...!

2003. 04. 01.
    Volt egy kis kavarodás a dátumokkal, nem baj, senki nem vette észre, mi se, nem is fontos, csak úgy szólunk. Legközelebb sem kell szólni, majd észrevesszük, vagy nem, nem érdekes, csak most ugye láttuk, hogy hűhamánmiafaszez, aztán kicsit töprengtünk, hogy hogy is volt ez, hogy is lehetett ez, hogy ilyen érdekesen követi a március elejét előbb a február, majd szinte egyidőben az április és a március vége. De tényleg nem érdekes.

   Múlt hét szombaton Taki meg Jeti elmentek Szegedre és ottan énekeltek meg szaxofonoztak a felvételre felfele. Ezt csak azért mondjuk, hogy tudjátok, mert egyébként nem tudni, hogy mikor lesz belőle valami publikusan hallható. Lassan egy klubgyűlést is csinálunk, hogy megbeszéljük, konkrétan hogyan is kellene ezt a CD-t (hány szám kellene rá, mik legyenek ezek, milyen sorrendben, tegyünk-e a számok közé tréfás kis izécskéket, ha igen, milyet és mekkorát, ha nem, akkor miért nem, a borítót ki csinálja, és pontosan hogyan, ilyes) mert eddig abban a boldog tudatban basztuk az időt, hogy úgyis csak sokára lesz belőle valami, de az meg mindjárt itt van.

2003. 03. 24.
    Jól sikerült a pénteki koncert, majd lesz vélemény, majd meglátjátok, majd. A pénteki nap nagy sikere volt az is, hogy egy gyanútlan pillanatában nyolc félig kész számot odaadtunk a Dörtinek, hogy csináljon vele, amit akar. Most izgulunk, mi lesz, mert papírt direkt nem adtunk hozzá.

2003. 03. 17.
    Alakul, alakulgat. Gitározgatunk, énekelgetünk, jól elvagyunk. Aztán amikor meghallgatjuk, hogy mit csináltunk, akkor rosszul leszünk. Egy dolog éltet bennünket: hogy ha kész lesz az egész, Ti is rosszul lesztek. Viszont megnyugtatnánk mindenkit, a CD-készítés egyik leglényegesebb elemét már abszolváltuk, azaz sikerült címlaplányt kerítenünk, aki bölcs mosollyal fogja a kultúrát hirdetni. Neki még nem mertük megmondani a frankót, egyelőre úgy tudja, a Budapesti Fesztiválzenekar CD-jére kell, Pavarotti vendégszereplésével.

2003. 02. 28.
    Két éjszakányi kemény melóval Janó és Fisher kifésülték a kompúteren a felvételre váró dobokat. Ez úgy történt, hogy Fisher egy közepesen szar minőségű magnófelvétel nyomán bepötyögött egy csomó dolgot, aztán Janó meghallgatta és az esetek döntő többségében dicsérőleg azt mondta, hogy hát, ez a valóságban nem így van, de lehetne így is.
    Most már lassan azt is eldöntjük, mely számok kerüljenek fel a tervezett CD-re, mert igazán még nem gondolkoztunk el rajta. Vannak koncepcióbeli nézeteltérések is, de ezeket majd leküzdjük. Ez úgy megy, hogy először demokrácia van, aztán ha a főkonceptornak (szép szó, most találtam ki) nem tetszik a szavazás eredménye, addig-addig rágja mindenki fülét, amíg rá nem hagyják a dolgot, vagy meg nem szakítják vele a kapcsolatot.
    Meg úgy fest, sikerül megszervezni a Szeged-Budapest információáramlási tengelyt is, amin keresztül a szegedi és a budapesti stúdiók tarthatják a kapcsolatot egymással vagy végleg megszakíthatják a kapcsolatot egymással. Höhö.

2003. 02. 24.
    Taki megígérte, hogy majd ír véleményt a vörösyukas koncertről. És egyelőre ennyiben is maradtunk. De ne bántsuk őt, van dolga elég, ugyanis kezdenek elfogyni a kiskorú thaiföldi kurvák, az utánpótlás szervezése pedig macerás dolog, lehet, hogy át kell térnünk a kiskorú ukránokra.

   A számokat meg hegesztgetjük, hegesztgetjük, mindjárt össze is jön egy csokorravaló, amit elküldünk Szegedre szólógitározás céljából. Valószínűleg Taki is elmegy utánuk, éneklés céljából. Már látszik, hogy fel kell bérelnünk egy logisztikai manágert. Vagy egy HR-manágert, aki az együttes tagjait cseréli ki CD-készítésre alkalmasabb emberekkel.

2003. 02. 12.
    Bocsesz a hetipina késéséért, mondhatnánk olyen hülyeségeket, hogy amennyivel korábban került fel az előző, annyival később most ez, de nem mondunk ilyesmit, mert hülyeség volna. Sajnos időnk nem igazán mint tenger, rohadtul el vagyunk foglalva kiskorú thaiföldi kurvák halálra korbácsolásával munkával. Gondoltunk, hogy csinálunk egy táblázatot, amiben lehetne látni, hogyan is haladunk az egyes számokkal, mi van meg belőlük, ilyesmi, de egyrészt azonnal látszana belőle, milyen gyalázatos tempóban haladunk, másrészt időnk sincs rá, mert rohadtul el vagyunk foglalva kiskorú thaiföldi kurvák halálra korbácsolásával munkával.

2003. 02. 07.
    Megcsináltunk a próbaszámot, elvittük a stúdióba, hogy ilyesmire kell számítani. Kaptunk tanácsokat, hogy ez a hang nem elég mély, az meg visszhangos, a harmadik alatt pedig tisztán hallható a Kossuth Rádió szünetjele, ezek a dolgok nem faszák. Most ezekkel harcolunk, hogy mélyebb legyen, meg ne visszhangos, meg a Petőfi szünetjele szóljon. Illetve ezzel párhuzamosan azért próbálunk haladni a komoly munkával is, azaz nem csak próbafelvételeket csinálni. Már vettünk is pár láda sört.

   És itt említenénk meg ismét Dr. Peller "Rohadék" Györgyöt, aki érdeklődésünkre, miszerint "Nemtunnále adni nekünk egy jó mikrofónyot olyan három hónapra? Cserébe veszünk neked egy kis bocicsokit vagy beírjuk a honlapra a nevedet, de egyszerre a kettőt már ne, mert ócsójánosok vagyunk" azt mondta hogy de tudna. És tudott is.

   Tehát. Dr. Peller: Köszönjük!

2003. 01. 31.
    Hosszas pöcsölés után nagyjából már látszik az irány. Persze még kiderülhet, hogy nem a jó. Magyarul találtunk egy stúdiót, ahol bevállalnak bennünket, ráadásul a kontaktember megfelelő önfegyelemmel rendelkezik, mert amikor előadtuk, hogy mit szeretnénk és hogyan (mindent felveszünk otthon, ő meg megmastereli), a szeme sem rebbent. Ez a mi emberünk. Még mikrofont is adott, hadd játsszanak a hülyegyerekek.
    Most hétvégén összeütünk egy próbaszámot és elvisszük neki, meghallgatja, hogy a házistúdió mit tud, aztán javasol valamit. Pl. "Naccerű, csak így tovább, fasza lesz ez!" vagy "Elgondolkoztatok-e már komolyabban a feloszláson?"

   Az összeütés akadályait nagyjából sikerült már legyőzni, a megjavított pákával már hegesztettünk kábelt is, amivel a mikrofont bele lehet dugni a kompúterbe, már semmi nem állhat a katasztrófa útjába, maximum a Fisher gitárja, amin széttört az egyik hangolókulcs és nehéz kicserélni, de ma este nekiállunk a pákával, ez eddig mindig bevált.

2003. 01. 20.
    Na. Lesz koncert, lásd fent. Lehet, hogy átalakul ez a weblap is, az egyik ismerősünk elment valami webtervezői tanfolyamra, mondtuk neki, hogy igazán gyakorolhatna egy kicsit ezzel a weblappal, talán még vizsgamunkának is beadhatná, ha jól sikerül, csak szóljon, mikor nézi meg az osztályozóbizottság vagy mi a fasz, addig a trágárságokat kitöröljük.

   A CD is alakulgat, Fisher tegnap este csinálta meg a pákáját, amivel majd meg fogja csinálni a Sógór basszuserősítőjét, amivel a Sógor meg fogja csinálni azt a felvételt, amivel a Taki meg fogja csinálni az éneket. A dobok nagyjából megvannak, a borítóterv is megvan -legalábbis elméletben-, szóval szinte már kész is az egész. Éppen csak valami ingyenstúdiót keresünk, ahol megmasterelik az egészet, mert ezt már nem szívesen vállalnánk be, bár lehet, hogy az lesz a vége.

   Az a baj ezekkel a stúdiózásokkal, hogy nem tudunk zenélni. Ezért az , hogy "odamegyünk, pikk-pakk feljátsszuk a zanyagot oszt elgyövünk", nem megy, hosszú, drága órák telnek el, mire azt mondjuk, hogy "ez már nem annyira szar, jó lesz ez", vagy "bazmeg, nem vagyok hajlandó ötvenedszer is eljátszani, negyvenkilencszer nem sikerült, miért pont most sikerülne, különben is szomjas vagyok, mennyünk le a sarkiba egy sörre".

« vissza